Inloggen Klantenservice

Klantreacties

Wij worden blij van tevreden klanten! Deel je ervaringen met Juffrouw Pollewop in ons gastenboek!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.232.99 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Marlinde Marlinde heeft geschreven op 8 december 2020
Wij kopen hier al jaren onze cadeautjes. Het is een hele fijne winkel met lieve en behulpzame medewerkers. Je merkt aan alles dat ze met veel liefde deze winkel runnen. Ze hebben prachtige spullen, wij gaan in elk geval altijd met meer spullen de deur uit dan op ons lijstje stonden 🙂 En toen de winkel dicht was vanwege Corona werd je bestelling met de fiets thuisgebracht, dat is nog eens service.
Edwin Edwin heeft geschreven op 1 december 2020
Een mooie webshop met een hart en uitstraling. Alsof je in een onbekende plaats onverwacht voor een verrassend leuke winkel komt te staan. Leuk om rond te kijken en prachtige kadootjes waar je blij van wordt. Het gekochte wordt met plezier ingepakt en verzonden. Zo ervaar ik althans het “winkelen” op deze website. Een belevenis.
Inge Inge heeft geschreven op 6 november 2020
Juffrouw Pollewop is een prachtige winkel. We halen er graag kadootjes. De service is ook super! Zo was mijn dochter heel verdrietig toen haar muziekdoosje kapot gegaan was. Dit hebben ze heel goed opgelost en thuis had ik weer een heel vrolijk meisje!
Corine Corine heeft geschreven op 10 juni 2020
Een blauwe trybike besteld en binnen een uur na bestelling kreeg ik al een bericht dat de bestelling verzonden was. Eerder bij een andere webshop besteld, maar daar heb ik 1,5 maand op de bestelling moeten wachten vanwege het niet op voorraad zijn. Gelukkig kon ik bij juffrouw Pollewob de trybike bestellen en de volgende dag ingepakt en wel thuis bezorgd. Nogmaals bedankt en ook leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat! Blijf deze service leveren!
Nelleke Foppen Nelleke Foppen heeft geschreven op 26 mei 2020
Een paar weken geleden - toen de winkel dicht was vanwege de coronamaatregelen - had ik wat leuke kadootjes voor mijn kleinkinderen uitgezocht in de webshop. Mette en Maaike kwamen mijn bestelling persoonlijk en gratis op de fiets thuis afleveren 🙂 Wat een geweldige service!
Suzanna Suzanna heeft geschreven op 23 januari 2020
Super fijne winkel met prachtige spullen. Vriendelijk in de winkel en via de webshop supersnel verzonden. Onze nieuwe lievelings!
Christel Christel heeft geschreven op 5 december 2019
Voor onze dochter kleurtjes van Lyra besteld. Wat een vrolijk pakketje met een persoonlijk berichtje erbij! Daar word ik zo vrolijk van☺️. Leuk dames, als we in Dordrecht zijn, komen we zeker langs!
Linda Gerde Linda Gerde heeft geschreven op 20 november 2019
Superblij was ons achterkleinkind met haar trybike en wat een snelle levering.
Esther van Duijvenbode Janssen Esther van Duijvenbode Janssen heeft geschreven op 14 oktober 2019
Ook op de nieuwste locatie in de Vriesestraat: Juffrouw Pollewop blijft wie zij is! Kleurrijk, vrolijk, vriendelijk, kundig... Elk bezoekje aan de winkel (en de website) is een klein feestje...
Ellie Ellie heeft geschreven op 28 oktober 2018
Blijblij zooo blij met mijn nordal thermoskannen !!! Een voor de thee en een voor de koffie Wat zijn ze mooi! En wat zijn ze snel verzonden en bezorgd!! Daardoor meteen in gebruik kunnen nemen voor verjaardag !! Heul handig En nog een persoonlijke kaart met kleurplaat !! Hartelijk bedankt ... Als ik een in Dordrecht ben kom ik langs .. en anders bestel ik weer eens iets !! Want wat een leuke spullen allemaal !!

Kom
binnen

We hebben ook een echte winkel in hartje Dordrecht. Daar kun je al onze producten bekijken én aanraken.

Agenda

Wat heeft de juffrouw voor leuks op de planning staan? Kijk in onze agenda.

Over de
juffrouw

Of eigenlijk juffen, want we zijn met z’n tweeën: Maaike & Mette

Cadeau
bonnen

Kun je niet kiezen uit al die cadeau’s? Geef een cadeaubon!

Wat klanten over de juffrouw zeggen

  • Nicolette 22 oktober 2021
    Beste juffrouw Pollewop, ik heb vanmorgen mijn bestelling ontvangen en was blij verrast met de ingepakte cadeautjes! Ook nog een lieve boodschap erbij, fantastisch! Groeten... »