Inloggen Klantenservice

Over de juffrouw

289087_smallJuffrouw Pollewop is een gezellige combinatie van Maaike Bonnier en Mette Korteland. Twee jonge moeders met samen drie kinderen en een zwak voor mooi speelgoed, fijne hobbymaterialen en vrolijke blijmakers. In juni 2010 zijn wij gestart met Juffrouw Pollewop. Een winkel in Dordrecht met inmiddels een grote, gezellige klantenkring. In maart 2012 kwam daar onze webshop bij en versturen wij met veel plezier onze gezelligheid heel Nederland en België door.

Mijn naam is Mette Korteland en ik ben samen met Maaike te vinden in Juffrouw Pollewop. Ik woon samen met Frank, Madelief en Mees in Dordrecht. Met Juffrouw Pollewop heb ik mijn leukste hobby tot werk gemaakt! Inkopen doen, leuke dingen verzinnen en creatief bezig zijn! Naast dat ik één van de Juffrouws Pollewop ben, ben ik ook nog eens juf op een vrije school in Dordrecht, ook erg leuk want ik werk graag met kinderen. 289093_small

Ik ben Maaike Bonnier, trotse moeder van Fenna en Tijn. Met zijn viertjes wonen we in het prachtige Dordrecht. In de zomer van 2009 waren we met het gezin op vakantie in de buurt van Deventer. Hier liepen we een speelgoedwinkel binnen die zo een prettige en vertrouwde ambiance uitstraalde dat het me deed denken aan de prettige sfeer van mijn jeugd op school en thuis. We stonden buiten en ik zei tegen mijn man: Zo’n winkel zou ik ook graag willen hebben in de toekomst. De toekomst kwam heel snel dichterbij. En nu ben ik met heel veel plezier een van de twee Juffrouw Pollewops.

289089_smallBeiden hebben we een vrijeschool achtergrond. Een achtergrond die de basis vormt voor de winkel en de knutseliteiten binnen Juffrouw Pollewop. We zijn opgegroeid met de seizoenstafel, werden voorgelezen uit zorgvuldig uitgezochte prentenboeken, speelden met verantwoord speelgoed en konden onze eigen fantasie kwijt in de wereld om ons heen. Deze prettige ervaring en sfeer proberen wij over te brengen in onze winkel omdat wij denken dat goed en uitdagend speelgoed een verrijking is in de ontwikkeling van kinderen.

Kom
binnen

We hebben ook een echte winkel in hartje Dordrecht. Daar kun je al onze producten bekijken én aanraken.

Agenda

Wat heeft de juffrouw voor leuks op de planning staan? Kijk in onze agenda.

Over de
juffrouw

Of eigenlijk juffen, want we zijn met z’n tweeën: Maaike & Mette

Cadeau
bonnen

Kun je niet kiezen uit al die cadeau’s? Geef een cadeaubon!

Wat klanten over de juffrouw zeggen

  • Nicolette 22 oktober 2021
    Beste juffrouw Pollewop, ik heb vanmorgen mijn bestelling ontvangen en was blij verrast met de ingepakte cadeautjes! Ook nog een lieve boodschap erbij, fantastisch! Groeten... »