Grapat

Grapat is een prachtig merk uit Spanje wat openended play stimuleert. Uit liefde voor speelgoed en de natuur ontstond het idee om speelgoed te ontwikkelen wat dichtbij de natuur staat. Veel elementen uit de natuur zijn terug te zien in hun prachtige collectie. Al het speelgoed is gemaakt van beuken en berkenhout. Dit hout komt uit duurzaam beheerde bossen en wordt gekleurd met verf op waterbasis dat voldoet aan alle Europese keurmerken. Grapat is GOTS gecertificeerd en dus super veilig om mee te spelen.

Grapat zorgt voor heel veel openended play speelmogelijkheden waarin alles mogelijk is en alle speelgoed gecombineerd kan worden.

De mandala sets zijn mooie voorbeelden voor openended play: Bedenk zelf wat het voorstelt en hoe je het wil gebruiken in je spel. De ene keer helpen ze met tellen en rekenen of het herkennen van de kleuren. Dan zijn het weer de boodschappen in een winkelmandje of maak je er mooie fantasievormen van. Ook zijn de sets ideaal om te gebruiken naast je dieren of op de seizoentafel.

Je vindt Grapat in onze winkel in Dordrecht en online in onze webshop.