Schleich – Pinguïn (14841)

 6,99

De pinguïn uit de Schleich® WILD LIFE themawereld is een keizerspinguïn. Van alle pinguïns is hij de grootste en de zwaarste. Bovendien is hij de enige die zover ver in het zuiden van Antarctica leeft. Keizerspinguïns bouwen geen nest, maar broeden direct op het ijs. Als het vrouwtje haar ei heeft gelegd, gaat ze terug naar de zee om naar vis te duiken. Het mannetje broedt het ei uit. Hij legt het ei op zijn voeten en stulpt zijn buikplooi erover om het warm te houden.

Alle figuren van Schleich worden met de hand beschilderd. Vastpakken, voelen, bekijken, tasten, ontdekken. Daarbij gaat het niet alleen om de vorm en hoe de manen van een paard er bijvoorbeeld uitzien. Net zo belangrijk is hoe de vacht aanvoelt, want veel meer nog dan wij volwassenen beleven kinderen hun eigen wereld met alle zintuigen en kunnen zich daardoor veel sneller ontwikkelen. Daarom moeten al onze dierenhelden eerst een grondige kwaliteitscontrole ondergaan voordat ze de kinderkamer binnen kunnen stappen. Ze moeten de hoogste Duitse en internationale normen overtreffen om de weg naar de kinderharten te kunnen vinden

Afmeting: 3,3 x 3,1 x 5,1 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Categorieën: , Merk: